SPOTLIGHT

SPOTLIGHT este o agenție de creatie multidisciplinara, cu accent pe dezvoltarea de branduri. Cu peste 20 de ani de experiență în crearea de branduri și în comunicarea de marketing, oferim servicii pentru toate sectoarele și disciplinele, atat offline cat și online.

La SPOTLIGHT ajutăm companiile care doresc schimbare, deoarece stagnarea nu este un mission statement. Oferim o viziune despre locul în care doresc să meargă și îi inspirăm să ajungă acolo. Dezvoltăm metodologii pentru a asigura că schimbarea face parte dintr-un dialog mai larg, îmbrățișat de toată lumea. Folosind o gândire strategică, proaspătă și cunoștințe tehnice planificăm și creăm comunicări de marketing care rezonează.

0
+
clienti
0
ani in business
0
+
proiecte de succes

Servicii

Branding

Pe romaneste, crestem lucruri de mici. Sau daca sunt deja crescute, stergem praful de pe ele.

Cream strategia brandului și dezvoltam de povestea marcii, designul logo-ului și a iconografiei și stabilim pasii de orientare a brandului.

Packaging

Ambalajul perfect se intampla sa fie prima forta in spatele branding-ului exceptional. Acest lucru face ca serviciile de design de ambalaj sa fie extrem de importante pentru numeroase organizații. Cand vine vorba de cumpararea unui produs aproape 70% din deciziile consumatorilor sunt luate in magazin chiar la punctul de vanzare. Prin urmare, designul de ambalaj se dovedeste a fi un aspect foarte important in acest context.

Communication

Search sau social media? Email sau direct mail? Outdoor sau “skyscraper”? Google Ads sau televiziune?

Pornim de la traducerea obiectivelor de marketing in obiective de comunicare si stabilirea unui mix de canale, prin aplicarea unor strategii cat mai eficiente.

Marketing

Oferim consultanta de marketing la pachet cu expertiza noastra in design si comunicare. Pentru ca, evident, lucram mai bine pe o strategie pe care o pricepem si asimilam mai bine un brief, daca putem participa in vreun fel la crearea lui. In plus, avem in echipa oameni care au pornit ei insasi afaceri de la zero, asa ca suntem familiari nu doar cu literatura de profil ci si cu aplicatiile ei dibace in peisajul comercial romanesc.

Our Specialists

TESTIMONIALS

Ai un proiect pentru noi?

Hai sa il discutam!

Call us to discuss details!

(001) 234-5678